Той бе на инспекция на летище София във връзка с приемането

...
Той бе на инспекция на летище София във връзка с приемането
Коментари Харесай

Калин Стоянов: На някои не им харесва, че под мое ръководство МВР спря мигрантите

Той бе на ревизия на летище София във връзка с приемането на страната ни в Шенгенското пространство по въздух и въвеждането на новия режим на граничен надзор. 

Вероятно не им харесва и обстоятелството, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал предходната година, добави Стоянов.

Министърът на вътрешните работи обясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.

Попитан за изискване от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България " той да не бъде част от новото държавно управление, Калин Стоянов съобщи, че е приказвал само с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като специалист.

В неделя вицепремиерът оставка разгласи, че отдръпва кандидатурата си за министър-председател от Народно събрание, а партията ѝ няма да взе участие в договаряния за реализация на втория мандат. По думите ѝ повода за взривяването на диалозите е постъпило искане за промяна на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

" Ние дадохме поръчка, че можем да отстъпим за Министерство на защитата и енергетиката беше поискана промяна и в друго министерство. В Министерство на вътрешните работи. Не на непрекъснатите нови условия и не на нови и нови условия. Това безусловно изпълва групата на ГЕРБ и партията с непоносимост във връзка с отхвърли от среща, исканито ни за споделена отговорност, носено с равностойно посланичество да бъде разбрано ", стимулира се Габриел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР